Despre noi

POVESTEA NOASTRA

SALAD REVOLUTION a aparut pentru ca noi iubim salatele, semintele si nucileSalatele Salad Revolution sunt salate  adevarate, proaspete tot timpul, hranitoare,gourmet si complet nutritive. Salatele Salad Revolution sunt oferite la un pret corect si pot satisface si cele mai sofisticate gusturi.

Numele de SALAD REVOLUTION  a fost ales tocmai pentru ca am revolutionat clasica salata adaugandu-i tot timpul semnite, nuci, germeni si vlastari. Toate produsele noastre contin multe seminte, nuci, fructe uscate si alte astfel de super alimente.

SALAD REVOLUTION incerca sa-ti  insufle un mod de viata nu o dieta. Nu vrem sa te convingem sa renunti la nimic.

Stilul de alimentatie propus de noi este:

  • CURAT (100% natural)
  • FOARTE SANATOS prin calitatea si diversitatea nutrientilor
  • INOVATOR introducem elemente noi, foarte nutritive in alimente uzuale. Ne bazam foarte mult pe SEMINTE, NUCI, GERMENI sau VLASTARI pentru ca acestea ne caracterizeaza cel mai mult si pentru ca reprezinta o gama de alimente cel mai putin modificate genetic. 

MISIUNEA NOASTRA

Telul nostru este  sa va convingem ca o  alimentatie corecta poate sa faca diferenta  si ca  hrana poate sa ne fie medicament.

Salad Revolution  isi propune sa repozitioneze mancarea la rangul de hrana.

Produsele Salad Revolution  sunt de cea mai buna calitate, folosim doar cele mai proaspete ingrediente cu care ne aprovizionam zilnic. Nu folosim  coloranți artificiali, arome, conservanti, margarina sau produse modificate genetic si astfel putem asigura cea mai buna calitate produselor noastre. Calitate este esențială si  reprezinta garanția Salad Revolution!

Suntem SLAD REVOLUTION si promitem sa nu ne abatem de la acest teluri ... pentru ca „FRESH IS BEST AND QUALITY IS THE KEY”

SALAD REVOLUTION SOCIETY

Punem mult suflet in ceea ce facem si vrem sa impartasim cu voi tot ceea ce simtim de aceea orincand veti putea transmite catre noi feedback-ul vostru. Promitem ca vom incerca tot timpul sa devenim mai buni pentru a satisface toate exigentele voastre. Tot timpul e loc de mai bine dar numai feedback-ul vostru ne va ajuta sa vedem „mai binele”. Probabil o sa mai si gresim pentru ca nimeni nu e perfect dar  promitem ca orice greseala descoperita va fi imediat remediata.

LIVRAM ... HRANA NU MANCARE

  • - pentru ca stim cat de pretios si scurt este timpul
  • - pentru ca vrem sa venim in intampinare voastra cu acest stil de alimentatie